Om Horn Medier

jakobJakob Horn er kommunikationskonsulent med en solid og bred erfaring fra otte år i branchen og med en uddannelsesbaggrund som cand. mag.

Han har blandt andet:

  • Ført kampagner for kandidater til folketinget og byrådet. I begge tilfælde er kandidaterne blevet valgt.
  • Lavet pressearbejde for store og små projekter, blandt andet for bogen Socialdemokratiske Tænkere, som blev omtalt massivt i samtlige store danske medier. 
  • Gennem fem år fungeret som informationskonsulent i Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE med ansvar for presse, sociale medierhjemmeside, kampagner, nyhedsbreve og al anden kommunikation.
  • Lavet kampagner og events på sociale medier med efterfølgende presseomtale og interviews i Politiken, DR og TV2.
  • Undervist i en række sammenhænge, blandt andet på arbejdspladser, i foreninger og på højsskoler.
  • Arbejdet som journalist på fodboldsiden bold.dk.
  • Skrevet mere end 10.000 tekster om alt lige fra fodboldnyheder til undervisningsmateriale om historie og samfundsfag til folkeskolen.
  • Arbejdet som journalist på lokalaviser.

Det siger tidligere samarbejdspartnere:

Jeg kender Jakob som en fremragende formidler og en fantastisk allround-kommunikatør som kan løse opgaver i alle led af en informationsproces.

Anders Dybdal, kommunikationsrådgiver hos Operate, lektor, forfatter


Jakob er initiativrig, dygtig og hurtigtarbejdende og det lykkedes på kort tid at højne kvaliteten af vores interne og eksterne kommunikation.

Kristoffer Okholm-Naut, Roskilde Kommune – forhenværende forbundssekretær i DUI-LEG og VIRKE.


 Jakob har igennem hele sin ansættelse bidraget meget positivt til udviklingen af vores redaktion, både på det personlige og på det professionelle plan.

Denis Larsen, direktør hos bold.dk


Jakob Horn Møller har været aktiv i min folketingsvalgkamp frem mod valget den 15. september 2011, hvor jeg med 5410 personlige stemmer blev valgt til Folketinget for Socialdemokraterne i Sjællands Storkreds. Bl.a. på grund af Jakobs store hjælp og sparring.

Rasmus Horn Langhoff, medlem af Folketinget 


Jakob var en af de vigtigste årsager til, at min kampagne endte succesfuldt, og jeg giver ham mine varmeste anbefalinger.

Karim Arfaoui, medlem af byrådet i Roskilde


 

Fuldstændige referencer kan læses her.