Vores integritet

Vi sælger dig ikke noget, du ikke har brug for

I sidste ende skal alt, hvad vi leverer til dig, gøre dig stærkere.

Derfor vil vi ikke sælge dig noget, vi ikke tror, du har brug for. Vi vil ikke sælge dig en strategi til sociale medier, hvor din målgruppe ikke befinder sig. Vi vil heller ikke iværksætte store og dyre kampagner for dig, hvis det er skudt langt over målet.

Vi vil hellere sælge dig noget, som opfylder lige præcis dine behov og som vi er overbevist om understøtter dig på den lang bane.

Det er din tryghed for, at vi ikke prakker dig noget på.

 

Vi arbejder ikke for din konkurrent

Så længe vi har et samarbejde, skal du ikke være i tvivl om vores loyalitet.

Derfor vil vi ikke udføre arbejde for to konkurrerende virksomheder på samme tid. Hvis vi indgår et samarbejde med dig, arbejder vi ikke samtidig for andre inden for din branche i din by, med mindre andet er udførligt aftalt.

Det er din tryghed for, at vi udfører vores arbejde 100 procent loyalt.

 

Vi leverer ikke noget, vi ikke selv tror på

Vi sætter vores faglighed ind på, at de ting, vi leverer også virker efter hensigten.

Derfor vil vi ikke levere noget, vi ikke selv tror på. Vi vil ikke lave pressearbejde på en sag, vi ikke tror har en chance for at komme i avisen eller lave en facebook-side for noget, vi ikke tror, nogen vil interessere sig for.

Så vil vi langt hellere rådgive dig, så din kampagne kan justeres og få den appel, der skal til for at give den synlighed.

Det er din tryghed for, at det vi laver for dig, giver mening.

 

Vi vil have fuldstændig gennemsigtighed i vores aftaler

Vi vil ikke have, at du bliver overrasket over udgifterne til et stykke arbejde, vi leverer.

Derfor leverer vi et fast tilbud på alle opgaver, inden vi går i gang med dem. Af tilbuddet vil det fremgå præcis hvad du får, og præcis hvad det kommer til at koste.

Tilbuddet er uforpligtende for dig, men bindende for os, og der vil ikke komme yderligere udgifter på et tilbud, du har accepteret.

Det er din tryghed for, at udgifterne ikke løber løbsk.